dissabte, 30 d’agost del 2008

2a setmana de vacances: Pirineu francès

TourmaletAubisque

5 DIES - 11 PORTS
Amb la Laura Roca ens vam decidir a fer uns quants dels ports més mítics del Tour de France. Després de planejar-ho bastant i donar-hi voltes i voltes, ens han sortit 5 dies fantàstics amb un temps impropi del Pirineu a l'agost.

Dia 1: Tourmalet (1455m desnivell / 6,33% / 23Km des de Campan) + Aspin
Dia 2: Soulor + Aubisque
Dia 3: Hautacam (Col Tramassel) (1223m desnivell / 8% / 16Km des d'Argeles-Gazost)
Dia 4: Peyresourde + Portillon
Dia 5: Menté + Portet d'Aspet (4,4Km / 9,75%) + Ares

El Tourmalet és el Tourmalet, però tela l'Hautacam i el Portet d'Aspet. No em podia creure que el Portet d'Aspet tingués pendents del 17%. Ara ja m'ho crec ja!!!!! Ah, i els últims 3 km del Portillon també et fan suar, en 3km puges 300m, o sigui, que un 10%.
Més fotos a:

5 comentaris:

ninu ha dit...

Que bonica que es aquesta zona dels pirineus..... t´hagues recomenat fer, Pont d´Espagne(direcció Cauterets)..... es encantador!!!
Ja saps, has de tornar....

Salutacions.

Alba ha dit...

Ei, hola, doncs, també l'he fet el Pont d'Espagne, però fa molt temps i el recordo com a bastant xulu. N'hi ha tants de ports i portets per allà que necessitaries molts més dies i unes bones cames. Records

anna carri ha dit...

Moltes felicitats, ja saps que la meva ment estava amb vtres eh!!! i les vostres "azañas", que sort de tu que sino la nit de la pick up la laura de la totes les eines allà i s'acaba l'excursió (o va ser tu la que corria...jeje). Per cert molt bona la idea de la "afoto" de cada port i portet.Apa, ara ja podeu començar a preparar la següent aventureta, llavaros igual teniu assitència de luxe i tot!!!! i som tres q correm a les onze de la nit darrera una pick up (glups!)

ninu ha dit...

Ja l´has fet??? Aleshores, no cla que t´expliqui res de la zona.... ets tota una experimentada!!!!!!

Salutacions

Alba ha dit...

Anna, doncs, a la pròxima reclamarem aquesta assistència de luxe, eh? I no valdrà a rajar-se!!!!

Ninu, què va! jo experimentada fent ports! L'únic que, com tu dius, el Pirineu és encantador i s'ha d'aprofitar vivint tan a prop.