dissabte, 4 d’octubre del 2008

I Cadí Vertical

Parlant amb la Mireia just abans de la sortida

Refugi de St. Jordi (Km.4)

Arribada

Buscant per altres blogs, he trobat algunes fotos del I Cadí Vertical. Vam ser 34 noies. D'aquesta cursa no he fet crònica ja que vaig anar-hi petada i vaig arribar ni més ni menys que petada, amb caigudeta inclosa a la baixada. La tarda abans havia fet la tri de Platja d'Aro i les meves cametes no s'aguantaven molt bé. Vaig sortir amb les primeres i vaig agafar un ritme constant. Anava sobrada de manxa però no de cames (me'n faltaven unes de noves!). Em vaig col.locar en 4a posició fins al km.3 on em va passar una noia i així em vaig quedar fins a l'arribada, 5a. Tranquil.la, perquè sabia que les de davant estaven lluny lluny i les de darrere també bastant. Contenta d'haver participat amb totes aquestes cracks de la muntanya!!!!

1Neus Parcerisas Rosanas 00:56:44
2Mònica Ardid Ubed 00:57:13
3Gemma Arro Ribot 00:57:34
4Eugènia Miró Figueras 01:02:37
5Alba Xandri Suels 01:03:39

3 comentaris:

annna ha dit...

Alba, no ens ho expliquis tan per sobre,eh! Que té la seva tela i tenint en comte que el dia abans havies stat a la tri de Platja d'Aro, que potser vols que ten montin una de nocturna..?? Si ets, una crack!congratuletions, congratuletions!

annna ha dit...

Ahhhhh!pitites disculpes per avançat xq no tic a punt per venir a celebrar el teu aniversari aqta nit...sorry!xo ja el vam celebrar el dia!tb val oi!sap greu.petonets

Alba ha dit...

Bueno, et perdono! Però no em sap greu per mi sinó per tu també, ja que ens vam fer un bon fart de riure ahir. Ptns