dimarts, 1 de juny del 2010

SARDENYA

Cala Ginepro

Unes vacancetes, encara que curtes, sempre van bé. No les vaig començar amb gaire bon peu ja que ens van cancel·lar el vol i no es va poder sortir fins l'endemà, o sigui, que 24 hores perdudes. De totes maneres, mirant la banda positiva, en comptes de volar a Alghero (nord oest), vaig volar a Cagliari (sud est) i això va fer que amb el cotxe llogat recorrés tota la illa de sud a nord i disfrutés d'aquesta illa tan mediterrània, tant pels seus paisatges com per la seva gent.

En un bon principi, havia de disputar "Xterra Italy" a Cala Ginepro (Orosei), però al final la decisió va ser continuar recuperant-me del genoll. La prova va estar molt ben organitzada. Vaig fer el tram de córrer i la natació el dia abans i la veritat és que és un lloc molt bonic. Les aigües són transparents i calmades. Un indret perfecte per competir, entrenar, relaxar-se... (ei, i no treballo per l'oficina de turisme d'allà, eh? jejeje).

3 comentaris:

laura ha dit...

encara que no hi treballis, podries reclamar una comisió a l'ofis de turisme, jajaja!!
què guai, fa ganes d'anar-hi ;)
petons!

Unknown ha dit...

Eis guàpissima quin viatget n? Tot i els entrebancs que vas tenir d'hauria estar molt bé i la platjeta aquesta fa molt bona pinta jajajaja!!! Eis ja saps que quan vagis més tranquila de l'escola que això ja s'acaba ens veiem un dia eh? Jo ara ja no treballo els caps de setmana, PERFI!!!!! Un petonet molt i molt gran.

Alba ha dit...

Laura, us agradaria! Ptns!

Susagna, què bé que ja no treballis el cap de setmana! Et truco! Ptns!