dilluns, 5 de juliol del 2010

Oh là là

PLATEAU DE BEILLE
Distància: 16km
Desnivell: 1245m
Alçada: 1780m
%: 7,78%
Opinió personal: DUR, no hi ha descans.

TRIATHLON ARIÈGEOIS
Per definir-ho amb poques paraules, una triatló olímpica, molt ben organitzada, al departament de l'Ariège, a Mercus (al costat de Foix). Es neda en un pantanet, aigua 17 graus, però agradable. Bicicleta amb uns 600m de desnivell, amb una petita rampa del 12%, i carrera a peu amunt i avall, dura després del recorregut ciclista trencacames.


Des de la meva experiència personal, la natació (1,5km) va ser lenta, potser per la manca d'entrenament o potser perquè també hi havia més metres? El primer va fer 25'. La bici (40km)va ser perfecte per mi. El tipus de terreny que s'adapta a mi. I la carrera a peu (10km)... un infern. Feia molta calor i no vaig aconseguir trobar el ritme en cap moment. Finalment, bon gust de boca i contenta d'haver pogut disputar una triató a França.


5 comentaris:

Unknown ha dit...

BRAVO ALBA...

no hablo catalan pero un poco castellano.

Soy uno de los organisadores de la prueba de mercus. Estamos muy contento de tu presencia. Por la natacion, si hay mas que 1500 metros
Esperamamos ver te el ano proximo

Anònim ha dit...

Hola Alba, congratulacions, ja a la conquesta d´Europa, entenc que a mes del triatlo vas fer la pujada al Plateu, potser es hora que facis el tour noia, fas por.Aquest port que el comparan amb Rassos, Coll de Pal , Creueta?
Records desde la capital del Valles Occidental.

Unknown ha dit...

Com sempre, FELICITATS!!! cuida bé l´orquídea que és mooooooolt delicada...I Pobre Ricard ha sigut un vist i no vist!
Ara toca el proper cap de setmana vas dir, eh?!
Una abraçada

laura ha dit...

però, 17ºC són poquets... no? (!!!!)
brrrrr! ;)

Alba ha dit...

Ronan, gracias a vosotros por organizar tan bien un triatlón. Fue un placer correr en Mercus. Saludos y nos vemos el año que viene!

Anònim, gràcies, crec que és més dur que el Rasos o la Creueta. Potser més comparable a Coll de Pal. Però és dur!!! Records!

Berta, gràcies! A veure, doncs, si la sé cuidar. Si tens algun "trucu", ja me l'explicaràs. Una abraçada!

Laura, 17 graus no són molts, però amb neoprè es neda molt bé. Una abraçada cap a Àger!