dissabte, 31 de juliol de 2010

TRIATHLON ALPE D'HUEZ

Potser un dels millors resultats d'aquesta temporada...

800 participants, una seixantena de dones, 9h30 del matí, dimecres 28 de juliol, Alps francesos...

2200m de natació en el llac de Verney (Bourg d'Oisans), aigua a 15 graus oficials de temperatura: és fresqueta, però es neda bé. Intento no apretar, ja que queden moltes hores de cursa i no em val la pena guanyar minuts aquí (o potser sí que val la pena... penso més tard).

115km de bici, 3 ports incloent el mític Alpe d'Huez, 3000m de desnivell: Ara comença el joc, ritme constant però no ens podem desgastar. M'hidrato, menjo, però quan arribo als peus de l'Alpe d'Huez, no tinc gaire forces. Porto 100km i unes 4 hores de cursa, em toca treure tot el que tinc per pujar aquelles rampes. Tinc mal d'estómac. Buffff... què dur! em canten que vaig la 10 i això em dóna "vidilla" però què poc que dura! La gent anima, una mica més i arribo a dalt de l'Alpe d'Huez.

22km de carrera a peu, entre 1800m i 2000m d'alçada: poso peu a terra i tinc els quàdriceps com rocs, he de tenir paciència amb l'estómac i intento pensar en altres coses. Em canten que sóc la primera espanyola i que vaig la 9 (realment anava la 10). No puc caminar, penso. És duríssim córrer a 2000m metres, però no puc parar. Tampoc puc ingerir, ja que tot em fa mal. Veig que porto alguns minuts sobre la que em ve darrere. Quan queden 3km, començo a somriure. Això s'acaba i començo a veure la catifa blava de l'arribadaaaaa

Em colo entre les top 10, totes professionals. Estic feta pols, després de 7h22 de cursa, però molt contenta pel meu resultat!!!!

4 comentaris:

SUSAGNA (SU) ha dit...

Bufff!!! Ja n ser k dir-te pk cada día em sorprens. Feia molts dies q n entrava al teu blog i mhe tingut q posar una mica al día, ja q segueixes com sempre sense parar mai!!! Espero q les vacancetes vagin molt be. Un ptnt!!!

laura ha dit...

enhorabona wapa! crackkkk!
petonets ;)

Carol ha dit...

Et vas sortir amb aquesta cursa nena!!! petunets crak!!

Alba ha dit...

Susagna, merci! les vacances molt bé. Espero que estiguis bé i super en forma. Petons!

Laureta, gràcies! Salut i molt metres a la piscina!!!!

Carol, gràcies! Felicitats també! Ho vas fer molt bé!